Menu Close

U POSJETU GRADSKOJ UPRAVI

Polaznike Dječjeg vrtića Vukovar I i Dječjeg vrtića Vukovar II u gradskoj  vijećnici Grada Vukovara je u povodu Međunarodnog tjedna djeteta primila zamjenica gradonačelnika Grada Vukovara Ivana Mujkić.

„Međunarodni tjedan djeteta tradicionalno se održava svake godine u prvom punom tjednu listopada, a njegova je svrha usmjeriti pozornost odraslih na potrebe i prava djeteta te položaj djeteta u zajednici u kojoj živi, raste i razvija se“, rekla je ravnateljica Dječjeg vrtića Vukovar I Mirjana Kulić.

Tijekom posjeta, mnogi mališani su imali brojne upite i sugestije, a zamjenica gradonačelnika Ivana Mujkić rekla je kako je gradska vijećnica sigurno najveselija kada joj u posjet dođu ovakvi gosti. „Djeca su najiskreniji i daju nam najbolju povratnu informaciju o tome što misle o našemu gradu“, rekla je Mujkić te dodala kako se Grad Vukovar uistinu trudi svih ovih godina podržavati djecu i roditelje i pružiti im sve što je potrebno za sretno djetinjstvo. „Činimo sve što je u našoj mogućnosti, ulažemo u obnovu centralne kuhinje, financiramo ljetovanja, sufinanciramo cijenu vrtića koja je prilično prihvatljiva. Trudit ćemo se i dalje obilježavati Međunarodni tjedan djeteta i činiti ovaj grad ljepšim za našu djecu“, poručila je zamjenica.

Tekst i fotografije preuzeti sa službenih stranica grada Vukovara

Povezane vijesti