Menu Close

TORCIDA U DJEČJEM VRTIĆU

Navijački klub Torcida Split u suradnji s Gradom Vukovarom i Udrugom dragovoljaca hrvatskih obrambenih snaga grada Vukovara razveselio je mališane Dječjeg vrtića Vukovar I, Područnog objekta Vukovar Novi božićnim poklon paketima.

Članovima Torcide na lijepoj gesti zahvale je uputila zamjenica gradonačelnika Vukovara Ivana Mujkić. „Ovo je još jedna lijepa priča u nizu koju Torcida priča u Vukovaru i koju uistinu sa srcem dočekujemo. I vukovarska Torcida također ima veliki broj humanitarnih akcija za djecu i potrebite i uistinu nam je na ponos. Vjerujem kako će naša suradnja nastaviti razvijati, a tome u prilog govori i činjenica da smo ove godine sa Splitom potpisali povelju o prijateljstvu između dva grada što daje još dublji značaj cijeloj ovoj priči“ rekla je Mujkić.

„Naime, višegodišnja suradnja i prijateljstvo Grada Vukovara, UDHOS grada Vukovara i Torcide Split rezultirala je, na inicijativu Torcide, ovom lijepom preblagdanskom pričom koja je donijela osmijehe na dječja lica. S obzirom na velik broj djece, Torcida će svake godine u ovo predblagdansko vrijeme darivati određene vrtiće i područne objekte, a paketići su prilagođeni dječacima i djevojčicama“ rekao je Tomislav Kovač predsjednik Udruge dragovoljaca hrvatskih obrambenih snaga grada Vukovara istaknuvši kako je UDHOS prvenstveno humanitarna udruga koja pomaže svima u potrebi.

Mališani su sa članovima Torcide otpjevali navijačku pjesmu te im zahvalili na božićnim darovima.

Tekst i fotografije preuzeti s portala grada Vukovara

Povezane vijesti