Menu Close

ROĐENDANSKA FEŠTA U PO ”LEPTIRIĆ”

Dječji vrtić u Borovu naselju, PO ”Leptirić” je napunio svoj veliki, 20. rođendan. Priznat ćete i sami da dva desetljeća rada – nije malo. Bile su to godine ispunjene izazovima, promjenama, rastom, razvojem, podizanjem kvalitete rada i stručnosti. Više stotina djece je koračalo tim vrtićem, neki su upravo tu napravili svoje prve sigurne korake, izgovorili svoju prvu riječ, ostvarili privrženosti sa svojim odgojiteljima kojih se sjećaju i danas, krenuli u svijet samostalnosti, istraživanja, otkrivanja, usvajanja novih spoznaja i vještine …. Danas, ovaj vrtić broji 7 odgojnih skupina, 14 odgojitelja i preko 150 djece.

Odgojitelji PO Leptirić su odlučili ovaj jubilej proslaviti na malo drugačiji način. Kako ništa ne ide bez suradnje s našim roditeljima, tako su i ovaj put roditelji bili važni akteri našeg slavlja.

Ideja je bila pokazati djeci koja su zanimanja potrebna za organizaciju velikih rođendanskih proslava. Uspješnu suradnju s roditeljima i ovaj put smo upriličili na način da su nam u skupinama boravili roditelji čija su zanimanja: kuhari, konobari, koktel i pizza majstori, slastičari. Skupa smo pripremali hranu, napitke, ukrase kako bi se na svečan način mogli i počastiti. Djeca su kroz životno-praktične aktivnosti aktivno sudjelovala u pripremi rođendanske proslave, a nakon odrađenog posla – uslijedilo je slavlje o kojem fotografije mogu posvjedočiti više od riječi.

Područnom objektu Leptirić, odgojiteljicama koji svakodnevno podižu kvalitetu rada ovog vrtića, djeci koja ga pohađaju i roditeljima koji nam ukazuju povjerenje želimo SRETAN ROĐENDAN i još puno uspjeha u narednim godinama. 

Povezane vijesti