Menu Close

PIDŽAMA PARY U CENTRALNOM OBJEKTU

Nakon duge pauze od vrtićke zabave, život u vrtiću se lagano vraća u normalnu. Željni druženja i zabave, organizirali smo pidžama party u Centralnom objektu.

S obzirom na cijelu situaciju s Covidom-19, ispisi predškolaraca krenuli su ranije, pa nam je posebno zadovoljstvo bilo i to što su na pidžama party došla i djeca koja su već ispisana.

Odgojiteljice objekta su organizirale razne aktivnosti među kojima se našla potraga za blagom. Kako nam vremenske prilike nikako  ne idu u prilog ovih dana, odgojiteljice su osmislile i potragu za blagom unutar vrtića, a pronađeno blago bilo je sladoled.

Među ostalim zanimljivostima, tu se našla i modna revija, pokaži što znaš, mikrofon je tvoj …

Nema dobrog pidžama partija bez dobro partija. Zabave, glazbe, plesa, smijeha, pizze – nije nedostajalo.

Koliko je ovo važan događaj u životu djece – govori i to da je nekima ovo bilo prvo noćenje bez roditelja. O uspješnosti pidžama partija govore i sama djeca:

J.G. – Meni je bilo pozitivno čudno, ples, pjevanje, igra, potraga za blagom i dolazak prijatelja – sve je bilo odlično”

N.B. – Ja bi htjela ponoviti cijeli dan od pidžama partija, nitko od prijatelja mi nije nedostajao, malo sam na njih zaboravila.”

D.M. – Osjećao sam se sretno, sve je bilo zabavno, još sam navadio gliste.” I.P. – Bilo mi je super kad smo pronašli blago – zlatnike u kovčegu. Kada smo spavali. Odlično mi je bilo pjevati na mikrofonima.

Povezane vijesti