Menu Close

Jesenske svečanosti u vrtiću

U proteklih nekoliko dana naše vrijedne odgojiteljice pripremile su predstave za djecu. Tako su u Centralnom objektu prikazale predstavu Djed i repa. Vrijedni djed posijao je repu koja je izrasla golema i nije ju mogao iščupati, no zajedničkim snagama svih prisutnih likova (bake, unuke, psa, mačke i miša) repa je uspješno iščupana.

U PO Mitnica održana je predstava pod nazivom “Izgubljena bodlja”. Maleni ježić izgubio je svoju bodlju. Tražio ju je po šumi, a šumske životinje pomogle su mu u potrazi! Sve je sretno završilo veselom pjesmom!

U PO Leptirić upriličili su Jesensku svečanost. Djeca su uživala u predstavi “Jesenske tegobe”, a nakon predstave imali su potragu za kraljicom voća, sočnom i zdravom jabukom. Odgojiteljice su skrile jabuke u razne kutke našeg vrtića, a mali detektivi mogli su uživati u mirisu i okusu pronađene jabuke.

U PO Vukovar novi također je održana predstava s tematikom čekanja jeseni. Dvije gljive i dva miša u šumi dočekuju jesen koja dolazi šuštanjem lišća te je uslijedila proslava dolaska jeseni uz prigodne pjesme.

Povezane vijesti