Menu Close

Izlet u Vukovaru

U utorak 14.5.2024. godine su skupine Zvončići i Ljubičice sa svojim odgojiteljicama Anamarijom Kopf, Laurom Kuđerski, Marcelom Marin i Kristinom Zorić Beslema, provele dan na dječjim omiljenim mjestima u gradu Vukovaru. Današnji dan dio je aktivnosti u sklopu međunarodnog projekta “Five stars spots for kids”. Tijekom projekta djeca nas upoznaju s njihovim omiljenim mjestima za igru i druženje te iste zajedno posjećujemo i igramo se i družimo. Posjetili smo igralište na Olajnici, gradski nogometni stadion i izletište park šumu Adica. Mala kišica nije nas obeshrabrila i imali smo jedan sretan i zabavan dan. Uz ovaj obilazak, bili smo na Dunavu, kupali se na našem bazenu i igrali na igralištu sportskih terena.

K. M. : “Teta, ja sam najsretniji na stadionu, ako idemo gdje su svi rekli da su sretni, onda nije fer da ne idemo na stadion”.

Djeca mogu izraziti svoje mišljenje i želje koje će se uvažiti ili raspraviti, te na taj način u projektu potičemo i razvijamo djetetovu komunikaciju i primjereno iskazivanje želja i potreba. 

Povezane vijesti