Menu Close

Predškolci iz Centralnog objekta posjetili škole

Prošloga tjedna, točnije 27. i 29. svibnja 2024. predškolci iz skupina Vjeverice i Golubići posjetili su dvije obližnje škole koje će od jeseni pohađati.

Prvo su nas ugostile učiteljice, stručna služba i ravnateljica Osnovne škole Nikole Andrića, gdje smo imali prilike vidjeti vanjsko igralište, školsku dvoranu, učionice razredne nastave, knjižnicu i blagovaonicu. Naši domaćini pripremili su nam razne aktivnosti: od plesa, pjevanja, igara, zagonetki, do razgovora s trenutnim prvašićima i ostalim učenicima. Na kraju smo se okrijepili i prezalogajili do povratka u Vrtić.

Slično nas je gostoprimstvo dočekalo i u Osnovnoj školi Antuna Bauera: dočekali su nas ravnatelj i psihologinja, a zatim smo porazgovarali s učenicima i učiteljicama prvih razreda. U knjižnici nas je knjižničar rado dočekao s pićem i grickalicama, te nam poklonio i pokoji poster. Druženje smo završili zajedničkom igrom sa školarcima na školskom igralištu.

Zahvaljujemo se objema školama na toploj dobrodošlici i iskazanom trudu da nas što srdačnije dočekaju! Zaista smo se lijepo zabavili i uvjerili da nas od jeseni čeka novo, ugodno okruženje. Jedva čekamo!

Povezane vijesti