Menu Close

OBILJEŽAVANJE DJEČJEG TJEDNA

Na Trgu Republike Hrvatske je prigodnim programom obilježen Međunarodni tjedan djeteta, a mališane iz Dječjeg vrtića Vukovar I i Dječjeg vrtića Vukovar II pozdravila je zamjenica gradonačelnika Grada Vukovara Ivana Mujkić.

Dječji tjedan tradicionalno se obilježava prvog punog tjedna u listopadu, ove godine od 7. do 11. listopada tijekom kojeg su provedene brojne aktivnosti usmjerene na pozornost odraslih na potrebe i prava djeteta te položaj djeteta u zajednici u kojoj živi, raste i razvija se.

Zamjenica Gradonačelnika Grada Vukovara Ivana Mujkić pozdravila je okupljene mališane te istaknula kako mnogo toga možemo učiniti kako bismo djeci uljepšali život, pa stoga Grad Vukovar čini sve što je u njegovoj mogućnosti kako bi to i osigurao. „Broj djece u našim dječjim vrtićima raste, pa sukladno tome raste i potreba za različitim aktivnostima koje im osiguravamo, kako kroz sufinanciranje cijene vrtića tako i kroz razne manifestacije koje su usmjerene djeci koja su budućnost grada Vukovara“, naglasila je zamjenica Mujkić. 

Povezane vijesti