Menu Close

VAŽNA OBAVIJEST ZA RODITELJE NOVOUPISANE DJECE

Svi roditelji čiji su zahtjevi za upis djeteta pozitivno realizirani, moraju doći na potpisivanje ugovora koji će se provesti od 23. kolovoza (ponedjeljak) do 27. kolovoza (petak) u Centralnom objektu (Eugena Kvaternika 27) u vremenu od 8:00 do 14:00 sati.

Na potpisivanje ugovora potrebno je donijeti liječničku potvrdu pedijatra i presliku cjepnog kartona (ukoliko ga roditelji nisu donijeli na inicijalni razgovor).

Za sklapanje ugovora potreban je potpis oba roditelja, pa pozivamo oba roditelja da dođu na potpisivanje ugovora (ne mora biti u isto vrijeme).

Važno je naglasiti da je dijete upisano u dječji vrtić s potpisivanjem ugovora, pa ukoliko se roditelji ne odazovu na potpisivanje ugovora – smatramo da su odustali od vrtića i zadržavamo pravo mjesto ustupiti nekom drugom.

Popisi odgojnih skupina s imenima odgojitelja bit će objavljeni 30.8. na vratima vrtića.

30. i 31. kolovoza imate mogućnost, u vremenu od 9:00 do 12:00, posjetiti vrtić i upoznati odgojitelje skupine kojoj Vaše dijete pripada. Iskoristite tu priliku i dogovorite se sve oko polaska u vrtić. ŽELIMO VAM SRETAN I SIGURAN POČETAK NOVE PEDAGOŠKE GODINE.

Uprava DV Vukovar I

Povezane vijesti