Menu Close

Napredovanje u zvanje

Iz našeg vrtića stižu samo vesele vijesti! Nekoliko naših odgojiteljica održalo je ogledne aktivnosti pred Povjerenstvom i napredovalo u struci u zvanje odgojitelj mentor i odgojitelj savjetnik.

Odgojiteljica Planinka Rupčić održala je oglednu aktivnost „Prirodoljupci – biljkoborci“, odgojiteljica Larisa Takač Brkljačić održala je oglednu aktivnost „Laboratorij profesora Baltazara“, odgojiteljica Jasenka Zeko održala je oglednu aktivnost „Putovanje u svemir“, odgojiteljica Kristina Zorić Beslema održala je oglednu aktivnost „Farma“. Sve četiri odgojiteljice napredovale su u zvanje odgojitelj savjetnik. Odgojiteljica Zdenka Maksimović održala je oglednu aktivnost „Boje“ i napredovala u zvanje odgojitelj mentor.

Povjerenstvo je činila viša savjetnica iz Agencije za odgoj i obrazovanje, prof. Luja Zamečnik, ravnateljica Mirjana Kulić i defektologinja Silvija Genčić. Djeca su učila i uživala u svim zanimljivim i izrazito kreativnim centrima aktivnosti. Čestitamo našim kolegicama na napredovanju u zvanja!

Povezane vijesti