Menu Close

POSJET GRADONAČELNIKA NAŠEM VRTIĆU

S novom pedagoškom godine startali smo 1.9. Za neku djecu je to prvo odvajanje od roditelja, a moguće i najveća promjena do sada. Stoga su i početne suze prirodne i normalne, ali zasigurno se neće dugo zadržavati.

Djeci, roditeljima i odgojiteljima želimo uspješan početak nove pedagoške godine i nadamo se da će i faza adaptacije biti što brža i kraća.

Na samome početku nove pedagoške godine, posjetio nas je i gradonačelnik, Ivan Penava. Kao bivši profesor tjelesne kulture, s djecom je odradio zagrijavanje i nekoliko vježbi te ih je sve pozdravio i zaželio uspješan početak nove pedagoške godine.

Za medije, gradonačelnik izjavljuje: ”Već nekoliko godina zadovoljni smo jer iz naših vrtića donosimo izvrsne vijesti, a to je povećanje broja upisane djece, što u konačnici rezultira i porastom odgojnih skupina. U objektu smo u kojemu je upravo završena energetska obnova, što je samo još jedan od projekata usmjeren na poboljšanje kvalitete života naših najmlađih. Činjenice su to koje opravdavaju rezultate istraživanja da je Grad Vukovar treći u Hrvatskoj po izdvajanjima za djecu i mlade.“

Ovu godinu započinjemo s dodatno otvorenom skupinom u PO Mitnica, a to je ukupno 30 odgojnih skupina u koje je raspoređeno 638 djece.

Ponosni smo što svake godine povećavamo broj odgojnih skupina, broj djece, a samim time i broj odgojitelja. Bez podrške grada Vukovara, to ne bismo mogli realizirati. Zahvaljujemo na dosadašnjoj suradnji i nadamo se da će se suradnja nastaviti i u narednim godinama.

*slike preuzete s portala grada Vukovara

Povezane vijesti