Menu Close

PROJEKT POTICANJA BAVLJENJA AMATERSKIM SPORTOM

DV Vukovar I sudjelovao je u projektu: Poticanje bavljenja amaterskim sportom organiziranog od Nogometnog središta grada Vukovara. Cilj projekta je, kroz zabavne treninge, potaknuti djecu na bavljenje nogometom. Program je sufinanciran od strane Ministarstva turizma i sporta. Sam projekt organiziran je na način da stručno osposobljeni treneri dolaze u naše objekte i kroz, nešto manje od dva mjeseca, održavaju treninge s djecom predškolskog uzrasta u godini dana pred polazak u školu.

9. prosinca je održan završni turnir na kojem su sudjelovali svi vrtići koji su bili dio projekta te su se natjecali za prva tri mjesta u kategoriji djevojčica i u kategoriji dječaka.

S ponosom ističemo da su dječaci iz PO Leptirić (skupine Zvončići i Maslačci) osvojili treće mjesto, a djevojčice iz PO Mitnica (skupina Zečići) osvojili veliko prvo mjesto i zaista možemo potvrditi da su ostavile svoje srce na terenu.

”Najbolje mi je bilo kad sam branila. Jedna curica me udarila u ruku s loptom, a ja sam obranila” Gloria Jurković

”Veselila sam se kad smo dobili medalje i slikali se s peharom.” Korina Knezović

”Meni je najbolje bilo kad sam dala pet golova i kad sam osvojila trofej.”  Marta Čengić

Djeca koja su bili dio projekta, a nisu sudjelovali u igri na dan turnira, svoje prijatelje su bodrili s tribina i time smo na ispravan način razvijali svoj navijački duh koji nam je ovih dana sve veći.

Ogromna podrška u organizaciji su naše odgojiteljice kojima ovim putem zahvaljujemo što su osigurali siguran boravak djece u dvorani i pripremili djecu za spomenuti događaj.

Veliko hvala trenerima koji su trenirali našu djecu i posebno hvala predsjedniku Nogometnog središta Vukovar, gospodinu Zlatku Vrančići.

Povezane vijesti