Menu Close

Upisi u DV Vukovar I

Poštovani roditelji,

upis djece u program odgoja i obrazovanja za pedagošku godinu 2024./2025. provodit ćemo od 9. do 22. svibnja digitalnim putem i putem pošte.

Imajući u vidu da neki roditelji neće biti u mogućnosti upise izvršiti digitalnim putem, ostavljamo također i mogućnost prijave putem pošte (potrebnu dokumentaciju roditelji šalju na adresu vrtića: Eugena Kvaternika 27).

Upisni postupak sastoji se od tri dijela:

  1. PODNOŠENJE ZAHTJEVA ZA UPIS S DOKUMENTACIJOM
  2. INICIJALNI RAZGOVOR
  3. POTPISIVANJE UGOVORA

1. PODNOŠENJE ZAHTJEVA ZA UPIS S DOKUMENTACIJOM

Na službenoj web stranici Dječjeg vrtića Vukovar I moći ćete pristupiti aplikaciji za upis putem poveznice, gdje ćete moći ispuniti tražene podatke i priložiti potrebnu dokumentaciju. Aplikaciji ćete moći pristupiti u periodu od 8.5.2024. do 22.5.2024. Za ostale upite možete nas kontaktirati na telefon 032/414-709, te putem e-maila na pedagog@djecjivrticvukovar1.hr i psiholog@djecjivrticvukovar1.hr.

2. INICIJALNI RAZGOVOR

Nakon završetka natječaja, obavljat će se inicijalni razgovori sa svom djecom i roditeljima koji su putem upisne aplikacije ili poštom predali zahtjev za upis u vrtić. Roditelj je obavezan na inicijalni razgovor dovesti dijete koje upisuje u vrtić/jaslice. Inicijalni razgovori obavljat će se prema rasporedu koji će roditeljima biti dostupan na službenim mrežnim stranicama vrtića. 

4. POTPISIVANJE UGOVORA

Ugovori se potpisuju krajem kolovoza, a o točnim datumima roditelji su pravovremeno informirani. Roditelji čija djece pune godinu dana tijekom pedagoške godine u vrtić kreću s napunjenih godinu dana. U tim slučajevima, s roditeljima se sklapa ugovor o čuvanju mjesta, a pred sam polazak djeteta u vrtić sklapa se regularni ugovor koji vrijedi dokle god je dijete upisano u vrtić.

Povezane vijesti