Menu Close

OBAVIJEST ZA RODITELJE NOVOUPISANE DJECE

Lagano se bliži početak nove pedagoške godine, pa tako i polazak Vašeg djeteta u vrtić. Prije samoga polaska bitno je imati u još neke informacije i obveze:

POTPISIVANJE UGOVORA

Od 22. kolovoza do 26. kolovoza vršit će se potpisivanje ugovora u upravi vrtića (tajništvo) na adresi Eugena Kvaternika 27 od 8.00. do 14.00 sati.

Na potpisivanje ugovora moraju doći oba roditelja jer je ugovor valjano sklopljen tek uz suglasnost oba roditelja. Ukoliko niste to niste prije učinili, na potpisivanje ugovora bitno je donijeti liječničku potvrdu i presliku cijepnog kartona i ostalu dokumentaciju ukoliko je posebno dogovorena s roditeljem. Za slučaj da u tom periodu niste u mogućnosti doći – molimo javite se na broj 414 709.

Roditelji čija su djeca rođena nakon 30.9. i kreću tijekom pedagoške godine potpisuju ugovor o čuvanju mjesta koji je na snazi do provođena inicijalnog razgovora i potpisivanja regularnog ugovora, tj. kada dijete napuni godinu dana. Roditelje čija će djeca krenuti tijekom godine u vrtić, molimo da se jave deset dana prije napunjenih godinu dana kada bismo mogli dogovoriti termin za inicijalni razgovor (414-709). Za potpisivanje ugovora o čuvanju mjesta dovoljan je potpis jednog roditelja.

UKOLIKO SE RODITELJI NE ODAZOVU NA POTPISIVANJE UGOVORA, SMATRAT ĆEMO DA SU ODUSTALI OD VRTIĆA I TADA UPISUJEMO DJECU KOJA SE NALAZE NA LISTI ČEKANJA.

29. kolovoza će na vratima vrtića biti izvješen popis djece po odgojnim skupinama i imena odgojitelja, a 30. i 31. kolovoza imate mogućnost od 9.00 do 12.00 doći do objekta s djetetom, pronaći odgojnu skupinu kojoj vaše dijete pripada, upoznat se s odgojiteljima, dogovoriti s njima sve one tehničke stvari koje vas u tom trenutku zanimaju i upoznati prostor vrtića, a sve s ciljem kako bismo 1.9. što sigurnije i spremnije krenuli u nove izazove.

Povezane vijesti