Menu Close

POTPISIVANJE UGOVORA

Od 21. kolovoza do 25. kolovoza vršit će se potpisivanje ugovora u upravi vrtića (tajništvo) na adresi Eugena Kvaternika 27 od 8.00. do 14.00 sati.

Na potpisivanje ugovora moraju doći oba roditelja jer je ugovor valjano sklopljen tek uz suglasnost oba roditelja. Ukoliko niste to prije učinili, na potpisivanje ugovora bitno je donijeti liječničku potvrdu i presliku cijepnog kartona i ostalu dokumentaciju ukoliko je posebno dogovorena s roditeljem. Za slučaj da u tom periodu niste u mogućnosti doći – molimo javite se na broj 414 709.

Roditelji čija su djeca rođena nakon 30.9. i kreću tijekom pedagoške godine potpisuju ugovor o čuvanju mjesta koji je na snazi do provođena inicijalnog razgovora i potpisivanja regularnog ugovora, tj. kada dijete napuni godinu dana. Roditelje čija će djeca krenuti tijekom godine u vrtić, molimo da se jave deset dana prije napunjenih godinu dana kada bismo mogli dogovoriti termin za inicijalni razgovor (414-709). Za potpisivanje ugovora o čuvanju mjesta dovoljan je potpis jednog roditelja.

UKOLIKO SE RODITELJI NE ODAZOVU NA POTPISIVANJE UGOVORA, SMATRAT ĆEMO DA SU ODUSTALI OD VRTIĆA I TADA UPISUJEMO DJECU KOJA SE NALAZE NA LISTI ČEKANJA.

Povezane vijesti